Despre Noi

   Fulger Sistem este o societate comercială care activează pe piața serviciilor din domeniul instalațiilor termice prestând aproape toată gama de activități specifice reglementate de prescripția tehnică ISCIR PT A1 și PT C9 dar și alte activități secundare care vor fi promovate într-o pondere mai mică sau mai mare la un moment dat.

 

   Societatea a fost înființată  la începutul anului 2011 și este în continuă expansiune pe piața serviciilor din domeniul instalațiilor termice.

 

   Seviciile prestate de către noi au o foarte mare orientare către client, urmărind în mod constant ca gradul de mulțumire al acestuia să fie în continuă creștere, iar rezultatele financiare nu fac decât să ne bucure în acest sens. 

   Astfel, s-a născut și conceptul "Arca Fulger Sistem" - servicii și vânzări sub care se vor desfășura toate campaniile de promovare pe care le vom iniția sub sigla de mai jos:

   Suntem în continuă ascensiune urmărind totodată și impunererea unor standarde de calitate cât mai înalte prin serviciile pe care le prestăm.

     În încercarea de a ne defini cât mai bine începând din 2020 noua sigla sub care vom lucra o prezentăm mai jos împreună cu butoanele care vor defini principalele ramuri pe care ne vom dezvolta în continuare în relația cu clienți finali și parteneri de business.

     

    Pe lângă serviciile oferite de către noi în mod direct sau prin intermediul acestei platforme dorim ca  timpul dintre solicitarea unui serviciu și rezolvarea acestuia  să fie cât mai scurt. Astfel pe această platformă vom facilita accesul firmelor de prestări de servicii, de vânzări sau de altă natură la publicul larg făcând campanii de publicitate la nivel național și favorizând concurența loială între jucătorii de pe diversele piețe.

   Tot aici, firmele vor putea posta și anunțuri de recrutare de forță de muncă și diverse campanii promoționale pe care noi le vom iniția pentru acestea.

   Întrucât această platformă estimăm că va avea un minim de 6 luni în care va atinge potențialul și randamentul dorit de către noi, în prima fază vom genera inclusiv o aplicație mobilă gratuită care odată instalată pe dispozitivul mobil al unui client, va facilita accesul rapid la platforma fulgersistem.ro - platforma soluțiilor fulger.

  Activități:

  • Servicii de mentenanță microcentrale și sisteme termice;
  • Automatizări și optimizări de funcționare pentru sisteme termice;
  • Montaje instalații și sisteme termice;
  • Punere în funcțiune microcentrale și sisteme termice;
  • Garanție și postgaranție pentru produsele comercializate de către noi;
  • Promovare și dezvoltare de parteneriate de afaceri;
  • Promovare vânzări produse și servicii de la  parteneri;
  • Vânzări produse direct sau prin parteneri de afaceri;
  • Creare de sisteme de automatizare pentru optimizarea proceselor din cadrul activităților curente ale societăților comerciale.

 

Astfel, începând de la obținerea de autorizații și calificative cât mai bune,

 


din acest birou încercăm să dăm viață ideilor noastre expansioniste,

cu ajutorul prietenelor noastre,


și nu numai,

sperăm să găsiți răspunsuri și soluții la orice problemă prin intermediul categoriilor de servicii dar și a produselor pe care le veți găsi pe acestă pagină web.

    În cazul meniurilor din CATEGORII PRODUSE serviciile sau produsele incluse aici în general vor avea ca desfășurare întreg teritoriul ROMANIEI. Aici, în timp, clienții practic ar trebui să găsească rezolvări la aproape orice problemă au de soluționat.