Despre Noi

   Fulger Sistem este o societate comerciala care activeaza pe piata serviciilor din domeniul instalatiilor termice prestand aproape toata gama de activitati specifice reglementate de prescriptia tehnica ISCIR PT A1 si PT C9 dar si alte activitati secundare care vor fi promovate intr-o pondere mai mica sau mai mare la un moment dat.

 

   Societatea a fost infiintata  la inceputul anului 2011 si este in continua expansiune pe piata serviciilor din domeniul instalatiilor termice.

 

   Seviciile prestate de catre noi au o foarte mare orientare catre client, urmarind in mod constant ca gradul de multumire al acestuia sa fie in continua crestere, iar rezultatele financiare nu fac decat sa ne bucure in acest sens. 

   Astfel s-a nascut si conceptul "Arca Fulger Sistem" - servicii si vanzari sub care se vor desfasura toate campaniile de promovare pe care le vom initia sub sigla de mai jos:

   Suntem in continua ascensiune urmarind totodata si impunererea unor standarde de calitate cat mai inalte prin serviciile pe care le prestam.

     In incercarea de a ne defini cat mai bine incepand din 2020 noua sigla sub care vom lucra o prezentam mai jos impreuna cu butoanele care vor defini principalele ramuri pe care ne vom dezvolta in continuare in relatia cu clienti finali si parteneri de business.

     

    Pe langa serviciile oferite de catre noi in mod direct sau prin intermediul acestei platforme dorim ca  timpul dintre solicitarea unui serviciu si rezolvarea acestuia  sa fie cat mai scurt. Astfel pe aceasta platforma vom facilita accesul firmelor de prestari de servicii, de vanzari sau de alta natura la publicul larg facand campanii de publicitate la nivel national si favorizand concurenta loiala intre jucatorii de pe diversele piete.

   Tot aici firmele vor putea posta si anunturi de recrutare de forta de munca si diverse campanii promotionale pe care noi le vom initia pentru acestea.

   Intrucat aceasta platforma estimam ca va avea un minim de 6 luni in care va atinge potentialul si randamentul dorit de catre noi, in prima faza vom genera inclusiv o aplicatie mobila gratuita care odata instalata pe dispozitivul mobil al unui client, va facilita accesul rapid la platforma fulgersistem.ro - platforma solutiilor fulger.

  Activitati:

  • Servicii de mentenanta microcentrale si sisteme termice
  • Automatizari si optimizari de functionare pentru sisteme termice
  • Montaje instalatii si sisteme termice
  • Punere in functiune microcentrale si sisteme termice
  • Garantie si postgarantie pentru produsele comercializate de catre noi
  • Promovare si dezvoltare de parteneriate de afaceri
  • Promovare si vanzari produse si servicii de la  parteneri
  • Vanzari produse direct sau prin parteneri de afaceri
  • Creare de sisteme de automatizare pentru optimizarea proceselor din cadrul activitatilor curente ale societatilor comerciale

 

Astfel incepand de la obtinerea de autorizatii si calificative cat mai bune,

 


din acest birou incercam sa dam viata ideilor noastre expansioniste,

cu ajutorul prietenelor noastre,


si nu numai,

speram sa gasiti raspunsuri si solutii la orice problema prin intermediul categoriilor de servicii dar si a produselor pe care le veti gasi pe acesta pagina web.

    In cazul meniurilor din CATEGORII PRODUSE serviciile sau produsele incluse aici in general vor avea ca desfasurare intreg teritoriul ROMANIEI. Aici in timp clientii practic ar trebui sa gaseasca rezolvari la aproape orice problema au de solutionat.