Marketplace

Magazin ON-line: FULGERSISTEM.RO 

-universul in care esti ce vrei, mester sau client, vanzator - cumparator sau simplu vizitator.

       În cadrul acestui meniu vom încerca să detaliem modul în care dorim ca această platformă să se dezvolte. Având în vedere că noi în relațiile de business întelegem ca toate părțile trebuie să obțină un profit sau un beneficiu  dorim să oferim prin platforma pe care am gândit-o, un loc în care să poți să găsești într-un mod cat mai intuitiv un produs, un serviciu sau un prestator de servicii de care ai nevoie în viața de zi cu zi, precum și posibilitatea ca tu ca și entitate externă să poți să vinzi bunuri sau să-ți prezinți serviciile pe care le oferi potențialilor clienți.  

      O dată facută introducerea să începem prezentarea oportunităților acestei platforme:

     1. Secțiunea de ofertare: 

        - în cadrul acestei secțiuni cei care vor fi înscriși în MARKETPLACE vor putea să oferteze anumite servicii sau produse în diverse categorii dar cu timp limitat ca și expunere în funcție de ținta pe care vor dori să o atingă .

        - pot fi promovate produse sau servicii de sezon, 

        - pot fi promovate produse și servicii limitate ca și stoc sau campanii cu bonusuri de genul (primele 100 de comenzi beneficiaza de 50% reducere, sau primele 50 de contracte de mentenanță au 10% reducere  la manopera....)

      În funcție de cererile formulate în marketplace de către ofertanți se vor deschide submeniuri de ofertare iar totul se va putea distribui și pe rețelele de socializare astfel impactul să fie maxim pentru orice ofertă.

      Principalele categorii de oferte vor fi: OFERTA DE BUNURI (PRODUSE) și SERVICII.

      În cadrul tutror secțiunilor de ofertare vor putea expune atât persoane juridice cât și persoane fizice,  ambele categorii vor putea să publice în limita contractului și a legilor în vigoare, vor răspunde în mod direct de faptele și produsele pe care le vor oferi clienților finali întrucât noi nu vom avea nicio intercațiune cu niciuna dintre părți decât faptul că facilităm interacțiunea dintre ele prin intermediul platformei.

     2. Secțiunea de produse:

       - în această secțiune în funcție de planul ales vor putea publica produse doar societățile comerciale înscrise în marketplace. 

       - toate produsele publicate vor putea fi distribuite pe rețelele de socializare iar facturarea se va face direct la ofertant fără a avea interacțiune directă pe partea financiară cu noi. Succesul fiecărui produs fiind asigurat de modul de prezentare făcut de către ofertant, de utilitatea lui, de disponibilitatea la livrare a acestuia și nu în ultimul rând de prețul acestuia existând posibilitatea ca pe site să existe produse similare dacă nu s-a optat pentru exclusivitate la postare.

       - produsele ofertate vor fi cu precădere din zona construcțiilor, instalații termice și electrice, dar și altele în funcție de cerere și ofertă.

     3. Secțiune de servicii:

       - în cadrul acestei secțiuni persoanele fizice și juridice își vor defini capacitățile și zonele (judetele, orasele..) în care sunt dispuse să presteze serviciile pe care le promovează.

       - serviciile vor fi generale sau pe categorii, constructii, instalatii termice,instalatii electrice, transport,gradinarit, inchiriere....in functie de doleantele celor care doresc sa posteze.

        - toate serviciile postate vor putea fi distribuite in retelele sociale pentru un impact cat mai rapid si profitabil. 

        Platforma va beneficia de promovare nationala si va fi urcata in primele pagini ale motoarelor de cautare pe internet.

        Pe principiul: 'CINE NU E ONLINE NU EXISTA' si in speranta creerii unui unui FULGER SITEM cat mai mare in care sa acoperim in cel mai scurt timp cat mai multe zone din piata pe bunuri si servicii de larg consum uram bun venit tuturor clientilor si colaboratorilor care in scurt timp vor veni pe platforma noastra.

        In curand vom publica si grilele de tarifare pentr publicare pe platforma si conditiile de colaborare!